Forskningsbaserad behandling mot diabetes

Hej och god morgon alla fina läsare som jag har här på bloggen! Idag är det tisdag och jag ska iväg om en stund till ett företag som heter Gimre Health. Jag tänkte att jag lika gärna kunde blogga om det här. Jag har diabetes typ 2. Det är åldersdiabetes och det innebär att jag har en viss produktion av insulin kvar. Jag håller sjukdomen i schack med hjälp av tabletter som jag måste äta morgon och kväll. Tyvärr så har blodsockret varit för högt. Min diabetessjuksköterska på vårdcentralen berättade att de med diabetes i Kristianstad nu kan vända sig till Gimre Health för att få vara med i en unik behandling som verkligen fungerar. Jag är riktigt glad över att jag följde sjuksköterskans rekommendation och började på Gimre Health. 

 

Till er med diabetes typ 2 i Nybro, Kalmar, Kristianstad eller Karlskrona skulle jag vilja ge ett råd. Det är att kontakta Gimre Health för att se om inte ni också kan få börja där och få hjälp med den här revolutionerande metoden som heter BEMER och som hjälper då kroppen har antingen för hög, eller för låg produktion av insulin. Denna metod är det forskat på så det är vetenskapligt bevisat att det verkligen fungerar. Nu har jag funnit en livsstil och en behandling som verkligen passar för mig. Till exempel så går jag långa promenader varje dag och äter regelbundet och inte allt för stora portioner. Den här BEMER metoden tillsammans med min hyfsat sunda livsstil gör nu att mitt blodsocker ligger på en bra nivå. Ge den här metoden en chans. Diabetes är en allvarlig men behandlingsbar sjukdom. Jag kan leva lika länge som alla andra, vilket jag kommer att kunna göra men det förutsätter att jag är rädd om mig och behandlar min sjukdom livet ut på bästa sätt.