Global Maskin i Norrort

God morgon allt gott folk, och varmt välkommen till det första inlägget för dagen. Jag ser att det blir vackert väder ute, trots att klockan bara är 07 så lyser solen och det är redan 15 grader varmt. Ett perfekt väder för mig som är entreprenör inom byggbranschen och som för det mesta arbetar utomhus. Idag blir det en tur till Global Maskin i Norrort, det är ett företag som säljer arbetskläder och skruv i Uppsala. Det är en butik som jag ville skriva några ord om eftersom det är dit jag allt som oftast beger mig för att köpa skruv i Uppsala. Innan jag fann det här företaget var det ibland svårt att få tag på de skruvar som jag behövde, och det var fasligt irriterande att ha allt material till byggena förutom de skruv som behövdes. Jag fick Global Maskin i Norrort som tips utav en annan företagare som även han är i byggbranschen, och det var ett bra tips, för sedan den dagen behöver jag aldrig vara orolig över att inte kunna få tag på skruv. Att de även har arbetskläder är en bra sak med det här företaget, för det har hänt att jag har köpt även kläder där, både till mig själv men även till de anställda. Jag har aldrig tidigare hittat ett motsvarande företag, och hade jag problem med att hitta skruv så kan jag tänka mig att även ni haft svårt med det, men om ni vänder er till Global Maskin i Norrort så kommer ni att hitta det ni söker. Om det mot förmodan ändå skulle saknas just den skruv du behöver så kan personalen beställa hem den åt dig. Nog talat om det här med skruv i Uppsala, jag måste fara iväg till jobbet nu, hej på er och ha en bra dag!