Mina bästa städtips

Städ, smaka på ordet, det kommer ofta en bitter eftersmak i munnen! Men jag har några bra råd och följer du dem kommer din städning gå lätt som en plätt!!!

1. Sätt igång med rätt inställning- Städ är inte något som man gör för att det ska se bra ut, utan det är för att hålla sig själv och sin familj frisk och ren. Se till att ha en positiv inställning till jobbet.

2. Gör det till en vana- Att städa regelbundet kommer göra städningen mycket lättare. Då blir det inte så mycket smuts och damm som samlas upp och du slipper städa så ofta.

3. Sortera och organisera- Se till att ha en bra organisation i ditt hem. Ha en bra plats för allt så det blir lättare att hitta när det är dags att städa. Du slipper leta efter saker som har hamnat på fel plats.

4. Gör det roligt- Städning behöver inte vara tråkigt. Lyssna på musik, ta en danspaus eller prata med familjen eller vännerna medan du städar. Det kommer göra tiden gå fort och jobbet kommer bli lättare.

5. Slut med uppskjutningen- Att skjuta upp städningen kommer bara göra det ännu svårare. Se till att börja och avsluta jobbet på en gång, så kommer det inte att dra ut på tiden.

Följ dessa tips och du kommer aldrig mer att ha problem med din städning!!! 🙂 🙂 🙂

Kommentar från Linda:

Bra tips! 🙂 Jag har precis börjat att följa dessa och det har gjort stor skillnad i mitt hem. Jag rekommenderar verkligen att man följer dessa om man vill ha en lättare städning. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀

Lämna gärna en kommentar om du har fler. Skriv gärna en dagbok för att följa upp hur saker och ting utvecklar sig.