Rådgivning eller inköp av begravningsblommor?

Det här med att tala om begravningar kanske inte är världens mest upplyftande ämne här på bloggen. Men likaväl så är det ett fullbordat faktum att vi alla kommer att ställas inför detta här att vi förr eller senare måste gå på en begravning. Det ska ju bli ett fint avsked till minne av den som har dött och för att ändå göra detta till en så ljus stund så möjligt så är det viktigt med rätt blommor. Jag har köpt begravningsblommor i Örkelljunga i en blomsterbutik som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Jag kände mig lite osäker när jag skulle köpa dessa begravningsblommor i Örkelljunga för jag vet inte mycket om vilka seder och bruk som gäller i samband med en begravning och vad jag förväntas ta med mig för blommor eller binderier till kapellet. Detta delar jag säkerligen med många andra. Jag behövde inte alls känna mig dum med avseende på mina bristfälliga kunskaper. Den tillmötesgående och snälla personalen på Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ hjälpte mig på ett ödmjukt sätt att välja ut rätt slags blommor och förklarade också vad som gäller inne i kapellet med handblommor och så vidare. Det finns blommor och kransar i olika slags prisklasser men det allra viktigaste var ändå att kunna få en så här god hjälp till att välja ut något riktigt passande, något som också skulle vara tillägnat just den här specielle personen som nu hade dött. Jag vill tacka den underbara personalen i denna butik som säljer begravningsblommor och blommor i Örkelljunga. Så rekommenderar jag alla läsare som är i behov av det här att besöka Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ.