Tandvärken fick mig att se ut som en hamster

Välkomna ska ni vara till bloggen, mina härliga och kära följare. Jag hoppas allt är bra med er idag och att ni kommer hitta någonting här i bloggen idag som kan vara till glädje och nytta för er. Jag skriver om allt möjligt som jag har varit med om, om saker som händer och sker, mestadels här i Visby där jag bor. Jag ska i det här inlägget prata med er om en tandläkare i Visby

Ibland behöver man en tandläkare oavsett om det bara handlar om en kontroll eller borttagning av tandsten, eller om man har en önskan att bleka tänderna. För mig var det inte bara till glädje och till nytta att komma till denna tandläkare i Visby, det var rena välsignelsen. Nu ska ni få höra, jag såg ut som en hamster i ansiktet efter att fått tandvärk. En hel natt låg jag sömnlös med fruktansvärd tandvärk, men jag fick komma på en gång till Din Tandhygienist Harriet som tömde ut var och sedan fick jag en penicillinkur. När värken försvann så var det ett stort lidande som trillade av min tyngda axlar. Jag tycker att det är en riktigt bra tandläkare i Visby att vända sig till, alltid ett lika fint bemötande och aldrig några problem med att få en tid, precis en sådan här fin kundservice och smidighet i att få tider hade man önskat att fler tandläkare, främst de mottagningar som bedrivs som en folklig tandvård, hade haft. Jag vill verkigen rikta ett stort tack till denna tandläkare i Visby och så hoppas jag att ni, mina fina läsare, också kommer att gå dit, men hoppas inte att min värsta ovän någonsin ska få sådan hemsk tandvärk som jag hade.